«Агробізнес» - «Прикарпаття». Анонс матчу 25-го туру

«Агробізнес» - «Прикарпаття». Анонс матчу 25-го туру

25 квітня у матчі 25-го туру чемпіонату "Прикарпаття" зіграє у Волочиську проти одного з аутсайдерів - місцевого "Агробізнесу". Якщо минулого сезону "аграрії" з Хмельниччини тричі перемагали івано-франківців у Другій лізі, ставши абсолютним чемпіоном, то на новому рівні дебютанти Першої ліги помінялися ролями. Наразі підопічні Володимира Ковалюка знаходяться вище у турнірній таблиці, у першому колі здобувши домашню перемогу над незручним суперником.

Щоправда, у 10-му турі переписати статистику взаємостосунків "зелено-жовтим" видалось зовсім непросто. За нулів на табло стадіону "Рух" господарі не зуміли реалізувати пенальті, коли Роман Дитко на 74-й хвилині пробив вище воріт. Втім, чотири хвилини до кінця основного часу "Прикарпаття" зуміло забити переможний гол завдяки класним індивідуальним дія Василя Цюцюри - 1:0.

З того часу "Агробізнес" міцно засів на передостанньому 14-му місці турнірки. Єдина перемога у чемпіонаті була здобута над "Зіркою", якої вже не існує. Поки неприйняте рішення щодо домашнього матчу з "Сумами", за який, скоріш за все, "аграрії" отримають технічні три очки. Після двох поразок поспіль навесні адміністрація клубу понизила у посаді Андрія Донця, який зараз перебуває лише у якості в.о. головного тренера.

Загалом "Агробізнес" не може виграти вже 6 турів поспіль, здобувши за цей час лише одну нічию. Поєдинок з "Прикарпаттям" для команди з Волочиська стане вже третім домашнім у весняній частині сезону. Після гостьового фіаско від "Дніпра-1" (0:4) подоляни зазнали двох поразок перед власними вболівальниками - від "Оболоні Бровара" (1:2) і "Балкан" (0:1).

Натомість, івано-франківська команда у квітні набрала сім турнірних очок, що дозволяє більш-менш комфортно перебувати на 10-ій позиції. В черговий раз "Прикарпаття" зіграє не в оптимальному складі - цього разу на поле не вийдуть два захисники - Бочкур і Бойко. Ще кілька гравців перебувають у лазареті, але повернуться після дискваліфікації два нападники - Худобяк і Барчук.

Чемпіонат України. Перша ліга. 25 тур
«Агробізнес» (Волочиськ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
25 квітня 2019 року. Волочиськ, стадіон "Юність" - 17:00

Арбітр: Д.Кутаков (Бровари). Асистенти арбітра: С.Марулін (Нова Каховка), З.Курбанов (Херсон).
4-й арбітр: О.Когут (Тернопіль). Спостерігач арбітражу: В.Криницький (Рівне).

Дискваліфіковані: Бойко, Бочкур ("Прикарпаття").

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ